Hormajärvi yhdistys

Hormajärven tukituotteet

Venekartta: Hormajärvi ja sen ympäristö, syvyyskäyrät ja yhdistyksen tärkeimmät suojelutoimet kartalla.

Hormajärven kartta

Muovitettu, koko A3 (30x42 cm), hinta: 20€. Sopii hyvin järvelle mukaan otettavaksi tai vaikka ruokapäydälle lautasen alustaksi. 

Tilaa lähettämällä sähköposti osoitteeseen anstiheiskanen(at)gmail.com

Lahjoita kosteikko-osake Hormajärven ystävälle.

Koivulan kosteikko valmistui joulukuussa 2018. 

Sen kustannukset olivat yhteensä noin 15.000 €.

Yhdistys on käynnistänyt suunnittelun uuden kosteikon rakentamiseksi Paloniemen aluelle.

Maksa valinnainen summa tilille FI86 4006 1020 0342 98​; Viestiksi ​'Kosteikko-osake'

Lähetä sähköposti osoitteeseen anstiheiskanen(at)gmail.com, jossa on maksajan/ lahjan vastaa​nottajan osoite.

Lähetämme todistukseksi kauniin Lahjakirjan, jonka voit antaa lahjan saajalle.​​Ostamalla tukituotteita tuet Hormajärven kunnostamista.

Valikoimiin kuuluu:


  Kuikkalogolla varustetut golfpallot

  Hormajärviyhdistyksen tarkoituksena on suojella Hormajärveä ja vaalia luontoystävällisiä arvoja. Toiminta vaatii rahoitusta ja osana rahankeruutoimintaa myymme Hormajärven tunnuksella eli kuikkalogolla varustettuja golfpalloja.

  Palloksi olemme valinneet Dixon Earth-merkkisen pallon, joka ovat maailman ensimmäinen ympäristöystävällinen golfpallo. Se ei sisällä raskasmetalleja, kuten tungstenia, lyijyä, kobolttia tai titaania. Kaikki muut golfpallot sisältävät raskasmetalleja. Vertailun vuoksi mainittakoon, että yksistään USA:ssa lyödään hukkaan noin 1.1 miljoonaa golfpalloa päivässä. Palloista kerätään takaisin tai löytyy noin 8% ja tämä tarkoittaa sitä, että noin 1.0 miljoonaa palloa jää päivittäin luontoon golffareiden jäljiltä. Tämän pallomäärän massa on noin 70.000 kiloa, josta raskasmetalleja on reilut 10%. Tämä yli 7.000 kilon raskasmetallimäärä kerääntyy siis pelkästään USA:ssa luontoon joka päivä. Hawajilla tähän ongelmaan on havahduttu ja siellä on avattu ensimmäinen golfkenttä, jossa Dixonin pallot kuuluvat greenfeehen. Toki voi pelata muillakin palloilla, mutta ne hukatessa täytyy maksaa vero luonnon rasittamisesta.

  Dixon palloissa ei ole tarvinnut tinkiä uuden ympäristöystävällisen teknologian vuoksi pelituntumasta. Dixon Earth on pehmeä, hyvän pelituntuman omaava 2-kerrospallo ja se asettuu pelituntumaltaan Titleistin ProV I ja Titleistin MSD Tour pallon välimaastoon. Dixon tuoteperheeseen kuuluu: Earth, Wind and Fire pallot sekä Spirit Lady pallo naisille.

  Hormajärviyhdistyksen kautta saat kuikkalogolla varustettuja Dixon Earth palloja hintaan 40 € laatikko. Kussakin laatikossa on 12 palloa. Pallot soveltuvat loistavasti omiksi pelipalloiksi, yrityksen markkinointiin vihreiden arvojen ja kestävän kehityksen teemalla sekä yrityslahjoiksi. Pallojen hankintaa varten olkaa yhteydessä kehen tahansa Hormajärviyhdistyksen hallituksen jäseneen. Tule mukaan suojelemaan Hormajärvea ja Suomen luontoa!
  Kuikkalaatta

  Yhdistyksen toimet tarvittavien varojen keräämiseksi aloitettiin Kuikkalaattojen markkinoinnilla. Metallipohjalle painetussa tutussa Hormajärven maisemassa on kuikkalogomme.

  Tällaisen laatan voit lunastaa 200 euron hinnalla. Laatan voi kiinnittää pakkauksessa mukana olevilla nauloilla tai tarroilla postilaatikkoon, porttiin, oven pieleen ym. Näkyvällä paikalla kuikka kuuluttaa: tässä kiinteistössä on sitouduttu osallistumaan järven kunnostukseen. Kuikkalaatan voi hankkia hallituksen jäseniltä.


  Kuikka tuuliviiri
  on oiva tukituote ja viiri rakennuksen katolle ja/ tai lahjaksi. Kuikkaan saa kaiverretuksi talon rakennusvuoden.Ota yhteyttä hallitukseen tuotteen tilaamiseksi.
  Lasikuikka
  Läpikuultava lasi, vahvat värit, kuikan ylväs ryhti - siinä elementit mistä Horman kuikka syntyi taiteilija Tarmo Maarosen käsissä.

  Kuikkia on kolmea kokoa, voit kerätä pikkuperheen emosta ja poikasista. Lasikuikat ovat yksilöllisesti tehtyjä ja signeerattuja.

  Saatavilla: Ukkokuikka 60€, emokuikka 40€ ja poikanen 30€. Kuikkaperhe (emo ja kaksi poikasta) 90€.

  Tee tilaus: kumpulainenjuhani(at)gmail.com 


  Tuulipussi
  liehuu iloisesti kertoen raikkaasta puhurista, se voi antaa vihjeen lempeän tyynestä iltahetkestä tai vihaisesta puuskaisesta puhurista.

  Sen voi kiinnittää noin puolen metrin narulla lipputangon huippuun tai laiturinnokkaan. Tuulipussille voit tilata salon ja jalustan kyläjuhlilta.

  Tuulipussin hinta on 30€, sekin saat tilattua ottamalla yhteyttä hallitukseen.